Lespakket

Binnenkort is het mogelijk om lespakketten aan te schaffen waardoor je als school zelf aan de slag kunt gaan met het vele moois dat Improkids te bieden heeft. Dé kans om op een laagdrempelige en betaalbare manier zelf sociaal emotionele ontwikkeling van kinderen en cultuuronderwijs aan elkaar te koppelen! Aan de hand van een lespakket wordt alles duidelijk uitgelegd en kun je als leerkracht zelf aan de slag, al dan niet gecombineerd met een stukje coaching door Vera. Er is een lespakket aan te schaffen voor de volgende groepen: 3/4, 5/6 en 7/8. Aan de hand van de volgende pijlers is een pakket van in totaal 6 lessen opgebouwd: 

Blokkeren en Accepteren

Plezier hier en nu

Durf te falen

Laat de ander stralen 

 

Elk jaar is er de mogelijkheid je lespakket uit te breiden met nieuwe lessen. Neem eens contact op voor meer informatie en een prijsopgave. 

 

Lessen van Vera

Op scholen binnen Overijssel is het mogelijk dat Vera langskomt en lessen verzorgt. Ze doet dit voor de groepen 3 tot en met 8. Dit kan in projectvorm voor de duur van 4-6 weken. Wat is er mooier dan je schoolaanbod te verrijken door middel van Improkidslessen. Een mooie start van het schooljaar om positieve groepvorming te ondersteunen. Een mooi aanbod om ook later in het jaar bezig te zijn met de combinatie sociaal emotionele ondersteuning en cultuur. Je kunt deze lessen koppelen aan de volgende kerndoelen: 54, 55, 56

Neem eens contact op voor meer informatie en een prijsopgave. 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now