Lidmaatschap

 

In Enschede Zuid én Noord verzorgt Improkids op woensdagmiddag lessen improvisatietheater. Aan de hand van zogenaamde games zullen de basisprincipes van improvisatietoneel worden behandeld. De lessen zijn gericht op spelvormen waarin kinderen worden uitgedaagd om in een groep zichzelf te laten zien. De lessen worden gegeven in groepen van 6-14 kinderen die bestaan uit kinderen uit de groepen 5 t/m 8 van de basisschool. De lessen worden gegeven in een speellokaal van IKC Meerlanden aan de Veldhoflanden 92 Daarnaast worden er lessen gegeven op de Bonifatiusschool, Zaanstraat 10. De kosten voor deze lessen zijn € 25,- per maand. Voor de betaling van de contributie kan een aanvraag gedaan worden voor subsidie bij het Jeugdcultuurfonds Enschede. Improkids voldoet aan de eisen van de Stichting Leergeld.

 

Informatie leslocaties:

Basisschool Bonifatius (Noord)             

Zaanstraat 10, Enschede

woensdag 14:30-15:30 uur

IKC Meerlanden (Zuid)

Veldhoflanden 92, Enschede

woensdag 16:15-17:15 uur

 

Schoolproject

 

Ook op scholen binnen én buiten Enschede kan Improkids lessen verzorgen. Vera doet dit in projectvorm, voor de duur van 4-6 weken voor en met leerlingen uit groep 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 én 8! Wat is er mooier dan je schoolaanbod te verrijken door middel van Improkidslessen. Een prachtig middel om thema's te behandelen in de klas of kinderen eens op een nieuwe manier op sociaal emotioneel gebied verder te ontwikkelen. De reacties zijn zeer positief.

Naast de bekende pijlers waarbinnen ze binnen Improkids aandacht geeft, besteedt Vera hierbij ook aandacht aan zaken die met groepsdynamiek binnen een klas te maken hebben. Een eindgesprek is onderdeel van deze lessenserie. Onderwerpen als 'Welke dingen vielen op op individueel en groepsniveau' en 'ideeën over verwerking in de klas' worden daarin samen besproken. Improkids mag zich met haar aanbod inmiddels zelfs Partner van Expertis noemen! Op deze pagina de logo's van een aantal scholen die al kennis hebben gemaakt met Improkids.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now