top of page

  theatersport-durven falen-de ander laten stralen-plezier maken-leren accepteren-presenteren-zelfvertrouwen vergroten ...

Uniek in Twente: Improvisatietheater voor kinderen​

Zit je in groep groep 5, 6, 7 of 8? Dan kun je beginnen met een nieuwe en leuke hobby: Improvisatietheater. Elke woensdagmiddag worden er lessen gegeven in het speellokaal van de Bomansschool binnen het Integraal Kind Centrum (IKC) Meerlanden, aan de Veldhoflanden in Enschede-Zuid. Daarnaast kun je lessen volgen op de Bonifatiusschool in Enschede-Noord. Meestal in de buurt dus en doordat Improkids bewust kiest voor niet meer dan twee groepen is het kleinschalig. Dat maakt dat er echte aandacht en veiligheid voor de kinderen is en dat je altijd direct contact hebt met 'juf' en eigenaar Vera. Wel zo prettig.

Ook op scholen binnen én buiten Enschede verzorgt Improkids lessen.

Dit kan voor groep 3-8. Meer informatie over dit onderwerp is te vinden onder 'Schoolproject'. Improkids mag zich met haar werk inmiddels zelfs partner van Expertis noemen.

 

Impro(visatie)theater staat garant voor veel plezier. Spelender- en bewegenderwijs leer je de regels en improviseren en acteren zullen je steeds makkelijk af gaan. Elke week oefenen we verschillende games. En als je het leuk vindt, dan kun je aan het eind van het seizoen alles wat je geleerd hebt gebruiken in een echte voorstelling. Vaders, moeders, opa’s, oma’s, vriendjes en vriendinnetjes zijn dan allemaal van harte uitgenodigd. 

Naast de stelling dat improtheater erg leuk is, zijn de sociale vaardigheden die je leert ook in het dagelijks leven heel erg nuttig. Improkids is Uniek, Leuk en Leerzaam. Wat vinden kinderen, ouders en leerkrachten van Improkids? Meer hierover onder  “Recensies". 

Filmpje? Check direct het Improkids You Tube kanaal of ga door naar 'Video'

                                       

WIST JE DAT....   Improkids Bram in 2018 een van de geselecteerde gezichten van de WAK (Week van Amateurkunst) was? Wat een eer! Lees hier het interview met Bram terug: INTERVIEW (even naar beneden scrollen...)

                      ... Improkids dit jaar, 2020, geselecteerd is door IKTOON om een landelijk gezicht te worden voor amateurkunst? Wat een mooi compliment! HIER de link naar het interview met een van de Impro-kids, Mirthe!

Na 7 prachtige jaren is

 

het tijd voor nieuwe

 

avonturen. Ik ben

 

vanaf juni 2021 gestopt

 

met Improkids.

Dank voor alle

 

vertrouwen...

bottom of page