Improkids werkt en is inderdaad  'Uniek, Leuk en Leerzaam'. Maar dat is iets waar anderen nog veel beter iets over kunnen schrijven. Lees hieronder de recensies van ouders, leerkrachten én... de belangrijkste recensenten .... de kinderen. 

Reacties

"Ik herinner me nog  hoe onze dochter de eerste les bij Improkids naar binnen stapte. Ze was onzeker, verlegen en zocht  bescherming bij mij (moeder). Echter na de eerste les liep ze over van enthousiasme. De hele visie achter Improkids paste als een warme jas. Zo is ze nu nog wekelijks bij Improkids op haar plek. Aan het einde van het seizoen van Improkids, verzorgde Vera Feijer traditie getrouw ook altijd een uitvoering in het kleinste theater van Nederland. Toen onze dochter over deze uitvoering hoorde, was onze dochter daarover heel stellig: “Dat ga ik niet doen”.  Ik heb toen Vera per mail hierover geïnformeerd.  Ze nam mij en onze dochter serieus. Ze gaf aan dat onze dochter geheel vrij was in haar keuze of ze wel of niet wilde optreden.  Doordat Vera er op deze manier in kon staan,  liet ze onze dochter in haar waarde.  Echter tijdens de lessen die erop volgden wist Vera haar op een natuurlijke ongedwongen manier te  stimuleren en haar zelfvertrouwen  zodanig te laten groeien, dat ze uiteindelijk uit eigen beweging op  het podium in het Vestzak theater stond. Wat heeft onze dochter die avond genoten van haar debuut.  En wat waren wij , als ouders,  trots op haar. Juist omdat wij wisten dat het  voor haar een grote uitdaging was om daar te staan. Onze dochter is door Improkids ontzettend gegroeid. Ze durft zichzelf steeds meer te laten zien en horen. Ze heeft ervaren dat ze er mag zijn.  Dit zijn ervaringen die je je leven lang met je meedraagt."

 C. van der Aa (moeder van een van de leden)

"We hebben al een aantal keren een voorstelling mogen bijwonen: Samen lachen om de verassingen die je met elkaar maakt. Soms spannend om je plekje in te nemen, maar ook goed om een ander de ruimte te geven. En mis gaat het niet echt….het gaat soms anders dan je denkt…en dan ga je weer met elkaar verder…creatief hoor!"

E.Ottink (moeder van een van de leden)

"Groep 5 heeft net 5 lessen improkids afgerond. Ik, als juf, was er iedere keer bij en het is voor mij een genot geweest om te zien hoe de leerlingen 'gegroeid' zijn.
Geweldige lessen om meer zelfvertrouwen te krijgen. Je durven te uiten, gepraat over emoties. Toneelspel, durven, nadenken over samen spelen, samen werken, leren presenteren. Hoe kunnen wij samen ervoor zorgen dat iedereen het fijn vindt in de klas, enz. Dank je wel, Vera voor al het goede dat je uit de kinderen hebt weten te halen. Klasse! Ga zo door"
M. Martinez, leerkracht groep 5

"Improkids is een geweldig leuke club. Je werkt als deelnemer niet alleen aan verschillende improvisatietoneel onderdelen, maar pakt ook dingen mee als respect voor elkaar, samenwerken en inspelen op onverwachte dingen. Vooral is het veel lol hebben. Jens heeft er enkele jaren bij gezeten en heeft altijd veel fun gehad. De uitvoering aan het eind van het jaar was de kers op de taart!"

S. Siesling

"Op een speelse wijze krijgen kinderen meer zelfvertrouwen en durven ze zich meer te uiten in het openbaar. Gaat zeker helpen als ze naar het voortgezet onderwijs gaan." 

C. Hajee

"Onze dochter heeft veel gehad aan de woensdagmiddagen. Meer zelfvertrouwen, in de spotlight staan en vooral veel plezier maken met elkaar!"

K. Sprakel

"Kinderen krijgen meer zelfvertrouwen op een leuke manier!" M. Nijhuis

"Improkids is erg goed voor kinderen om op een speelse manier hun emoties te leren uiten en ook om deze te lezen bij anderen!" J. ten Broeke, leerkracht

De kinderen

En wat vinden de kinderen er zelf van.... Een aantal kinderen vertellen het hieronder:

 

Elineapr17.jpg
IvdMnov15Tijn.jpg
improkidmndoktdef.jpg
ikiddec15.jpg
Guus.jpg
IvdMjanYmeJelle.jpg
ikkidmnddc16.jpg
ikidokt16.jpg
ikidmndnov16.JPG
ikidapril16.jpg
ikidfeb16.jpg
ikidmrt16.jpg